Gyógytorna

Facebook
Twitter
LinkedIn

A Fizioterápia többek által is ismert oldala a gyógytorna. Nemcsak idősebbek, de fiatalok is egyaránt járhatnak gyógytornára. Általában kezelőorvos, háziorvos ad erre javallatot, így a gyógytorna mindenképpen orvos által felírt és hosszabb folyamatot jelent.

A torna által a sérült fájdalmas részekre összpontosítva kezeli a szakképzett fiziológus a panaszost. Főként mozgásszervi, idegi, ízületi gondok esetében írja fel a kezelést az Ön orvosa is. Ez 10-20 alkalmat jelent, megadott időpontokban, melyek közül – már csak az Ön egészsége és gyógyulása érdekében sem – egyiket sem érdemes kihagyni. Súlyosabb, nehezebben rehabilitálható testi területek esetében, akár a hidroterápia is szóba jöhet, mely segítségével könnyebbé (a felhajtó erőnek köszönhetően) tehetjük a mozgást.

A FizioMax csapata – többek között – képzett gyógytornász végzettséggel is rendelkezik. Így az Ön egészsége biztos kezekben lehet.

Még több FizioMax cikk

Fizioterápia - Gyógytorna, gyógymasszázs, hidroterápia

Mi is a Fizioterápia

Sokan, főként laikusként összetévesztik a Fizioterápiát a Fizikoterápiával. Lényeges különbség, hogy az utóbbi leginkább ingerárammal, elektronikus műszerekkel, még előbbi inkább alternatív, természetes